Categories
CrossFit Coaches

Frank Mulder

“Ik word er blij van als ik mensen echt kan helpen”

Frank Mulder

“Ik word er blij van als ik mensen echt kan helpen”

Frank Mulder

CrossFit trainer, Personal trainer

Als kind kon ik nooit stilzitten en kwam alleen echt graag naar school voor gym.  
Leren vond ik nooit moeilijk, maar ik heb al heel mijn leven alleen oprechte interesse in het menselijk lichaam gehad. Zo vind ik het enorm bijzonder hoe verschillende systemen in het lichaam samenwerken en effect op elkaar hebben. Denk daarbij aan lichaam en geest, maar ook aan hoe de organen, spieren, botten en hormonen reageren op elkaar.  
Op mijn 17e ben ik in een sportschool gaan werken en zo veel mogelijk opleidingen, cursussen en workshops gevolgd om beter te worden in het begeleiden van cliënten. 

Inmiddels heb ik bijna 20 jaar ervaring als Personal Trainer en geniet er nog steeds als ik mensen echt kan helpen. Mijn favoriete doelstellingen zijn: Pijnvrij leren bewegen, écht sterk worden en complexere technieken zoals de Muscle up of aanleren en verbeteren.  

De laatste tijd ben ik mij persoonlijk steeds meer gaan interesseren in ‘Powerbuilding’.  
Hierbij combineren we technieken uit conventioneel Bodybuilding met klassiek Powerliften.  
Vanuit mijn voorliefde voor workout design en CrossFit ontwikkel ik trainingprogramma’s op maat waarmee je een lichaam creëert dat er niet alleen sterk uitziet, maar ook functioneel kan bewegen zonder pijn en blessures.  

Opleidingen:

CrossFit level 2 Trainer, CrossFit advanced Gymnastics Trainer, CrossFit Kettlebell Trainer, CrossFit Powerlifting Trainer, CrossFit Strongman Trainer, CrossFit Weightlifting Trainer, CrossFit competitor trainer, Certified KNKF weightlifting instructor en Extreme Kettlebell trainer.  

Start your CrossFit Journey Today 

Looking to improve your fitness?
Sign up for a trial class and break a sweat in our coach guided classes.
Join to explore our location, meet our community and see the benefits of doing CrossFit.

en_USEnglish