Categorieën
CrossFit Coaches

Roos van Sonsbeek

Roos van Sonsbeek

“Ik wil je uitdagen om het maximale uit jezelf te halen!”

Roos van Sonsbeek

CrossFit Coach

Sport speelt een grote rol in mijn leven, eerst als hockeyer, later steeds meer als trainer en coach en uiteindelijk als docent Lichamelijke Opvoeding. Nadat ik stopte met hockeyen op hoog niveau ben ik gestart met CrossFit, waar ik direct enthousiast voor was en steeds meer plezier aan ben gaan beleven. Toen ik eindelijk het gevoel kreeg de complexere bewegingen te begrijpen vond ik het tijd om mijn level 1 te halen en te starten met coachen.

Als coach probeer ik je uit te dagen om je grenzen op te zoeken en je het vertrouwen te geven dat je net iets meer kan dan je zelf denkt! Ik haal energie uit jouw groei en enthousiasme en wil je altijd helpen op het gebied van bewegen en gezondheid.

Experience: 
Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding, Hockeytrainer 3 en 4, CrossFit level 1 Trainer, Master Human Movement Sciences – High Performance Coaching

nl_NLDutch