Rooster

Rooster

Onze CrossFit Box in Den Haag heeft iedere week hetzelfde rooster waarbinnen je zelf flexibel je trainingen inplant.

Voor alle trainingen moet je je online inschrijven, dit kan tot 5 minuten voordat de training start. Zorg wel dat je op tijd aanwezig bent. 

Ons les rooster

 

Ons lesaanbod

WOD

De WOD (Workout of the Day) is de dagelijkse CrossFit workout. Tijdens dit uur train je in een groep onder professionele begeleiding. Het doel is om iedereen dezelfde training op zijn of haar niveau te laten uitvoeren. Elke training bestaat uit een warming up (mobilisatie/activatie), het doornemen van de techniek van de verschillende oefeningen om vervolgens met de WOD te starten. De training is elke dag anders om je lichaam te blijven verrassen voor maximaal resultaat.

OLY CLASS

In dit uur staat olympisch liften centraal en werk je een uur lang aan jouw (clean & jerk en snatch). Deze les is bedoeld om de juiste techniek en een veilige en efficiënte manier van bewegen aan te leren in deze complexe bewegingen

GYMNASTICS

Ring rows

Het doel van gymnastiek als trainingsmodaliteit ligt in het vertrouwen op
het lichaamsgewicht als enige bron van weerstand. Dit plaatst een unieke toevoeging op de verbetering van de sterkte-gewichtsverhouding. In tegenstelling tot andere krachttraining
modaliteiten, alleen gymnastiek zorgt voor krachttoename terwijl
verhoging van de sterkte-gewichtsverhouding

STRONGMAN

Strongman

Strongman-bewegingen betekenen niet noodzakelijkerwijs het dragen van een steen van 500 kg of het optillen van een auto. Ons Strongman-programma omvat: yoke carry, farmer’s walk, log, sandbags, sled push, sled pull en andere krachtoefeningen. Dit is een leuke manier van trainen zonder een barebell te gebruiken

POWERBUILDING

Powerlifting

Powerbuilding is bedoeld om kracht en spiergroei te vergroten. De training is waarschijnlijk een lager herhalingsbereik met een focus op kracht en kracht. Bijvoorbeeld low rep, heavy back squats, bankdrukken of cleans. De klas omvat normaal gesproken wat extra werk.

ENDURANCE

Duurtraining is bedoeld om de prestaties en het cardiorespiratoire uithoudingsvermogen te verbeteren en het herstel te bevorderen. Deze lessen omvatten combinaties van hardlopen, skiën, roeien en lichaamsgewichtbewegingen. Conditietraining is nuttig voor het opbouwen van een sterke basis voor krachttraining, het voorkomen van blessures, het opbouwen van flexibiliteit en bewegingsbereik. Deze trainingen trainen het cardiovasculaire systeem om meer zuurstof naar de organen en spieren te brengen, waardoor je tijdens de WOD’s je grenzen kunt verleggen.

CROSSFIT KIDS & TEENS

Het doel van crossfit kids (3-6) is om kinderen kennis te laten maken met sport als een leuke ervaring. De kids leren algemene en CrossFit bewegingen, spelen spelletjes en werken aan hun sociale vaardigheden.
In CrossFit tienerlessen (6-10) en (10-15) maken de tieners onder begeleiding kennis met de CrossFit methodiek. De lessen kunnen bestaan uit lichtere krachtoefeningen, vaardigheden en techniek en een WOD.

OPEN GYM

De Open Gym is niet te zien op de roosterafbeelding, maar tijdens onze openingstijden is de Open Gym altijd beschikbaar. In de Open Gym ruimte kan je zelf trainen. Er is in de Open Gym geen begeleiding aanwezig. We zijn wel altijd aanwezig voor eventuele vragen en veiligheid houden we ook goed in de gaten

nl_NLDutch