Rooster

Rooster van onze CrossFit Box in Den haag

Onze CrossFit Box in Den Haag heeft iedere week hetzelfde rooster waarbinnen je zelf flexibel je trainingen inplant.

Voor alle trainingen moet je je online inschrijven, dit kan tot 5 minuten voordat de training start. Zorg wel dat je op tijd aanwezig bent. 

Ons les rooster

 

Ons lesaanbod

WOD

De WOD (Workout of the Day) is de dagelijkse CrossFit workout. Tijdens dit uur train je in een groep onder professionele begeleiding. Het doel is om iedereen dezelfde training op zijn of haar niveau te laten uitvoeren. Elke training bestaat uit een warming up (mobilisatie/activatie), het doornemen van de techniek van de verschillende oefeningen om vervolgens met de WOD te starten. De training is elke dag anders om je lichaam te blijven verrassen voor maximaal resultaat.

OLY CLASS

In dit uur staat olympisch liften centraal en werk je een uur lang aan jouw clean & jerk en snatch.

INTRO (CrossFit introductie cursus)

Begin je met CrossFit dan start je met 4 introductie trainingen. In 4 trainingen leer je de 9 basis bewegingen van CrossFit en krijg je uitleg over vaak voorkomende oefeningen en technieken. Ontdek hier meer over onze introductiecursus.

OPEN GYM

De Open Gym is niet te zien op de roosterafbeelding, maar tijdens onze openingstijden is de Open Gym altijd beschikbaar. In de Open Gym ruimte kan je zelf trainen. Er is in de Open Gym geen begeleiding aanwezig. We zijn wel altijd aanwezig voor eventuele vragen en veiligheid houden we ook goed in de gaten

Start nu met CrossFit

Wil je starten met CrossFit in Den Haag?
Meld je dan aan voor de CrossFit introductiecursus.
Voor eenmalig € 50 krijg je 4 trainingen
waarin wij je alles leren over CrossFit.