CrossFit Locatie

De grootste Crossfit Box van Den Haag en omstreken

CrossFit is zo bedacht dat iedereen het vanuit een garage (box) kan uitvoeren met minimale middelen. Geen scala aan ingewikkelde apparaten en systemen, maar een uitgekiende mix van gewichten, enkele apparaten en een rig waar je touwen en ringen aan kunt ophangen. Of je gaat zelf aan het rig hangen om je muscle-ups, chest to bars, toes to bars en vele, vele andere bewegingen uit te voeren.

Wat is een Crossfit Box?

Waar veel CrossFit Boxen vanuit deze filosofie (klein en efficient) zijn ontstaan, kun je inmiddels ook in grote ruime sportruimtes sporten. Hoe groot het ook is, het blijft een box.

De CrossFit Ninja's Den Haag Box

Bij CrossFit Ninja’s hebben we de grootste Box van Den Haag en omstreken.

Hoewel de ruimte niet aan een garage(box) doet denken, is onze box van meer dan 1.000 m2 een oude auto-showroom met metershoge plafonds, een zijgevel die bijna in zijn geheel open kan met heel veel (natuurlijk) licht. De ultieme CrossFit box dus.

Of je nu in Den Haag, Rijkswijk of Voorburg woont, CrossFit Ninja’s is de handigste optie. Onze locatie aan de Binckhorstlaan is voor iedereen handig!

Jij hoeft alleen maar op te dagen bij CrossFit in Den Haag, wij helpen je met de rest.

Wanneer je binnenstapt bij CrossFit Ninja’s in Den Haag heb je de grootste drempel al genomen (oké, spreekwoordelijk, de daadwerkelijke drempel is maar een paar centimeter breed). Maar je bent er! Wij bedenken iedere dag een nieuwe WOD (Workout Of the Day) die voor álle sporters schaalbaar, haalbaar en uitdagend is. We helpen je bepalen hoe veel repetities, welk gewicht of welke snelheid je moet aanhouden en corrigeren je bewegingen waar nodig. Heb je een blessure? Wij helpen je om de blessure heen te sporten, of juist zó te sporten dat de blessure snel geneest. 

CrossFit Ninja’s heeft een ruime Open Gym 

Ben je een gevorderde CrossFit Atleet? Dan ben je ook welkom in onze Open Gym. Binnen onze Open Gym ben je vrij de WOD uit te voeren zonder toezicht, of je eigen workout uit te voeren. Onze materialen zijn top-notch en na iedere workout kun je natuurlijk het zweet afdouchen in onze ruim opgezette douches.

Wil je resultaat behalen en fit worden met CrossFit ? 

Wij zijn er voor iedereen die aan zichzelf wilt werken. Een goed resultaat kost tijd en inzet, maar wij zorgen er voor dat je die tijd zo efficient mogelijk besteed. CrossFit is een van de meest efficiënte manieren van sporten om je hele lichaam te trainen, en mobiel te houden. “Leg day skippen” is niet mogelijk. Bij CrossFit in Den Haag train je iedere dag, je hele lichaam en zul na na een korte periode al verbetering merken. 

Meetbaar resultaat met Crossfit

Een van de prachtige kenmerken van CrossFit, ook bij ons in Den Haag, is dat je vooruitgang enorm meetbaar is. Veel WOD’s komen periodiek terug en op basis van je score de laatste keer kun je zien of je vooruitgang hebt geboekt. En geloof ons, die is er. Telkens weer verbreek je een Persoonlijk record en merk je dat je sneller, sterker en fitter bent geworden. En dat motiveert!

Locatie

nl_NLDutch