Behaal je doelen met CrossFit in Rijswijk

Starten met sporten is makkelijk. Maar naarmate de goede voornemens afnemen en het jaar gestaag vordert, haakt het merendeel af. En we geven je geen ongelijk. Daar sta je dan, in de sportschool, in je eentje je schema af te werken. Iedere week hetzelfde liedje. Voor sommigen werkt dit, voor de meesten niet. Bij CrossFit Ninja’s op de Binckhorstlaan kunnen we je helpen. We helpen je met de start, maar ook met het doorpakken. 

Bij CrossFit Ninja’s nabij Rijswijk pakken we de bovenstaande problemen zorgvuldig aan. Zoals onze naam al suggereert, trainen we volgens de CrossFit methode. Hierdoor train je bijna nooit alleen, doe je iedere keer dat je bij ons komt trainen iets anders en is de training altijd aangepast op jouw niveau. Dit levert niet alleen veel plezier op tijdens de trainingen, maar ook echt resultaat. 

Maatwerk met CrossFit in Rijswijk

Wie je ook bent en wat je ook doet, wij verzorgen een training die bij je past. Ons team bestaat uit professionele coaches, die ieder een specialiteit hebben. Of je nu behoefte hebt aan een goede gewichthef training, voedingsadvies wil, of last hebt van een hardnekkige blessure. De coaches van CrossFit Ninja’s nabij Rijswijk staan voor je klaar. 

Ook qua faciliteiten hebben we absoluut de voorkeur. Onze riante CrossFit box ligt vlak bij Rijswijk en is vanuit Rijswijk makkelijk te bereiken via de A4 en de binckhorstlaan. Onze CrossFit box omvat 1000 vierkante meter trainingsruimte, waarbij er meer dan genoeg ruimte en gelegenheid is om te trainen, wat je doel ook is. Onze ruime kleedkamers zijn voorzien van douches, zodat ook de vroege vogels gelijk door kunnen daar hun werk. 

Meet je resultaten met CrossFit

Wanneer we CrossFitten, ook in Rijswijk, werken we met realistische en meetbare doelen. Door deze zogenoemde ‘benchmark workouts’ kan je heel nauwkeurig je voortgang testen en tracken. Dit maakt CrossFit erg belonend. De resultaten die je boekt zijn echt en meetbaar. En je zal zien, de maximale potentie uit jezelf halen werkt verslavend. Wanneer je eenmaal het ene na het andere persoonlijke record verbreekt ben je niet meer weg te slaan uit de gym!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag beginnen bij CrossFit Ninja’s, vlakbij Rijswijk? Schrijf je dan nu in voor onze introductiecursus. Wij doen de rest!

nl_NLDutch