CrossFit in Den Haag met de beste coaches

CrossFit in Den Haag met de beste coaches

Je wilt fit worden, maar zonder hulp is dat moeilijk. Het vasthouden van je motivatie over een langere tijd en het uitvoeren van de juiste oefeningen met de juiste intensiteit vereisen veel discipline en kennis. Wij kunnen je daarbij helpen met CrossFit in Den Haag!

Bij CrossFit Ninja’s op de Binckhorstlaan hebben we de grootste (en mooiste) CrossFit Box in Den Haag. We hebben uitstekende coaches die stuk voor stuk alles van je lichaam weten, een bak met ervaring hebben en precies weten hoe ze jou als individu moeten motiveren. 

Jij hoeft alleen maar op te dagen bij CrossFit in Den Haag, wij helpen je met de rest.

Wanneer je binnenstapt bij CrossFit Ninja’s in Den Haag heb je de grootste drempel al genomen (oké, spreekwoordelijk, de daadwerkelijke drempel is maar een paar centimeter breed). Maar je bent er! Wij bedenken iedere dag een nieuwe WOD (Workout Of the Day) die voor álle sporters schaalbaar, haalbaar en uitdagend is. We helpen je bepalen hoe veel repetities, welk gewicht of welke snelheid je moet aanhouden en corrigeren je bewegingen waar nodig. Heb je een blessure? Wij helpen je om de blessure heen te sporten, of juist zó te sporten dat de blessure snel geneest. 

CrossFit Ninja’s heeft een ruime Open Gym 

Ben je een gevorderde CrossFit Atleet? Dan ben je ook welkom in onze Open Gym. Binnen onze Open Gym ben je vrij de WOD uit te voeren zonder toezicht, of je eigen workout uit te voeren. Onze materialen zijn top-notch en na iedere workout kun je natuurlijk het zweet afdouchen in onze ruim opgezette douches.

Wil je resultaat behalen en fit worden met CrossFit ? 

CrossFit in Den Haag

Wij zijn er voor iedereen die aan zichzelf wilt werken. Een goed resultaat kost tijd en inzet, maar wij zorgen er voor dat je die tijd zo efficient mogelijk besteed. CrossFit is een van de meest efficiënte manieren van sporten om je hele lichaam te trainen, en mobiel te houden. “Leg day skippen” is niet mogelijk. Bij CrossFit in Den Haag train je iedere dag, je hele lichaam en zul na na een korte periode al verbetering merken. 

Meetbaar resultaat met Crossfit

Een van de prachtige kenmerken van CrossFit, ook bij ons in Den Haag, is dat je vooruitgang enorm meetbaar is. Veel WOD’s komen periodiek terug en op basis van je score de laatste keer kun je zien of je vooruitgang hebt geboekt. En geloof ons, die is er. Telkens weer verbreek je een Persoonlijk record en merk je dat je sneller, sterker en fitter bent geworden. En dat motiveert!

De kosten van CrossFit in Den Haag

Omdat wij de mooiste en grootste Crossfit Box in Den Haag hebben, en bij iedere les gekwalificeerde coaches beschikbaar hebben, liggen de kosten van een CrossFit abonnement wat hoger dan die van een landelijke fitness-fabriek. Toch lukt het ons de kosten beperkt te houden en bieden wij al abonnementen vanaf €80 per maand.

Daar krijg je een hoop voor terug, waaronder prachtig materiaal, gratis koffie, goede douches en een ongelofelijk gemotiveerde community van spoters en coaches die altijd bereid zijn een medesporter te helpen. Wat kost Crossfit? Lees alles over onze abonnementsvormen. 

Locatie

nl_NLDutch