Categorieën
CrossFit Coaches

Anish te Riele

“Mijn doel is het fit houden van jouw hoofd & lichaam”

Anish te Riele

“Mijn doel is het fit houden van jouw hoofd & lichaam”

Anish te Riele

CrossFit trainer, Mental coach, Personal trainer & PowerMama coach 

Het menselijk lichaam boeit mij al van jongs af aan, waarbij de samenwerking tussen brein en lichaam mij het meest fascineert.  

Vanaf m’n 20ste ben ik begonnen met verschillende massage opleidingen en kwam erachter dat je niet alleen werkt met het lichaam maar ook met het brein en de zenuwaansturing. Ik wilde hier graag meer van weten en ben toen de opleiding tot mental coach gaan volgen. In deze opleiding kon ik goed mijn achtergrond als masseuse meenemen en ben ik begonnen om deze twee te combineren. Met deze combi (en natuurlijk de benodigde opleidingen 😊) ben ik personal training gaan geven. Die dan vooral gericht is om het brein en lichaam weer in een lijn te krijgen. En op deze manier zo fit mogelijk te kunnen worden. Het lijkt me leuk om deze uitdaging met jou aan te gaan. 

Naast de 1 op 1 geven we bij CrossFit Ninja’s voornamelijk groepslessen en ook in deze lessen kom je me tegen als coach. Verder zal je me ook vaak in kantoor zien en ben je altijd welkom voor vragen.  

Ik hoop dat je je CrossFit carriere hier op gaat pakken en dat ik je erbij mag gaan begeleiden om je zo fit mogelijk te krijgen.  

En dan nog het saaie gedeelte maar wel belangrijk. 
                                     

Opleidingen/Certificeringen: 

CrossFit Level 1 Trainer & CrossFit Level 2 Trainer, CrossFit Gymnastic Trainer Course, CrossFit Mobility Trainer Course,
CrossFit Online Judges Course, Sport massage, Power Mama Trainer & Certified Mental Coach  

Start your CrossFit Journey Today 

Looking to improve your fitness?
Sign up for a trial class and break a sweat in our coach guided classes.
Join to explore our location, meet our community and see the benefits of doing CrossFit.

nl_NLDutch