CrossFit in Voorburg, we rennen er naartoe.

Lekker sporten met CrossFit in Voorburg

Gelegen op de Binckhorstlaan vallen we net buiten Voorburg, maar we zijn nog steeds makkelijk te bereiken, juist als je in Voorburg woont! Bij CrossFit Ninja’s bieden we het meest effectieve fitnessprogramma van de afgelopen jaren aan: CrossFit. Waarom is het zo effectief? Het is constant gevarieerd, functioneel en relatief intensief. Dat klinkt ingewikkeld, maar eigenlijk is CrossFit in Voorburg, heel simpel.

Waarom is CrossFit in Voorburg constant gevarieerd, functioneel en relatief intens? Constant gevarieerd houdt in dat je iedere dag wat anders doet wanneer je bij CrossFit Ninja’s komt trainen. Dit betekent niet dat ons programma willekeurig is. Onder deskundig oog van onze head coach wordt dit met veel zorg en aandacht in elkaar gezet. Functioneel betekent niks anders dan dat we bewegingen gebruiken die je in het dagelijks leven tegen zou kunnen komen. Denk aan het tillen van zware koffers, het boven je hoofd werken in de berging of over een hek springen tijdens een boswandeling. Tot slot betekent relatieve intensiteit dat alle trainingen bij een CrossFit sessie in Voorburg aangepast kunnen worden op jouw niveau. Of je nu 20 of 60 bent, wel of geen blessures hebt, bij CrossFit Ninja’s passen we er een mouw aan. 

Professionele coaches en top notch gear

Bij CrossFit Ninja’s werken we met een vaste kern van professionele coaches die bij elkaar goed zijn voor zo’n 15 jaar CrossFit ervaring. Hierdoor kijken we niet alleen naar je bewegingen tijdens de les, maar kijken we ook naar voeding, slaap en andere factoren die je voortgang bij kunnen staan. Zo krijgen ook al onze CrossFitters uit Voorburg de beste service en kijken we naar het totaalplaatje van jouw welzijn. 

Om het bovenstaande te kunnen garanderen gebruiken we alleen het beste materiaal in een ruime en prachtige gym. 

CrossFit Ninja’s heeft een ruime Open Gym 

Ben je een gevorderde CrossFit Atleet? Dan ben je ook welkom in onze Open Gym. Binnen onze Open Gym ben je vrij de WOD uit te voeren zonder toezicht, of je eigen workout uit te voeren. Onze materialen zijn top-notch en na iedere workout kun je natuurlijk het zweet afdouchen in onze ruim opgezette douches.

Gegarandeerd resultaat

CrossFitten nabij Voorburg betekent gegarandeerd resultaat. Dit verwezenlijken we door onze voortgang te tracken en te meten. Geloof ons wanneer we zeggen dat deze er is. Voor je het weet breek je het ene persoonlijke record na het ander. Sky is the limit! Laat je verbazen door je eigen kunnen en schrijf je in voor de introductiecursus. Wij doen de rest!

nl_NLDutch