Beginnen met CrossFit in Den Haag

Wil je Beginnen met CrossFit in Den Haag?

Beginnen met CrossFit is niet moeilijk: als jij je inschrijft, doen wij de rest.

Introductiecursus CrossFit

De CrossFit introductiecursus bestaat uit 4 introductietrainingen waarin je meer leert over de visie en methodiek van CrossFit, de basis bewegingen van CrossFit en de basisprincipes van high intensity training. 

In de eerste 3 trainingen leer je de basisbewegingen van CrossFit en vertellen wij je meer over de filosofie achter CrossFit. In de laatste les behandelen we 4 veel voorkomende oefeningen waarmee je een voorproefje krijgt van de intensiteit van een CrossFit workout. Na het bijwonen van alle 4 de introductietrainingen kan je meedoen met één normale CrossFit training voordat je besluit of je door wilt gaan.

De CrossFit introductiecursus start elke 2 weken. De 4 introductietrainingen worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond om 17:45 uur. De normale training kan je zelf inplannen.

De CrossFit introductiecursus kost eenmalig € 50. 

Let op: het volgen van álle introductie lessen is verplicht voordat je bij ons lid kunt worden.

Heb je al CrossFit ervaring en getraind bij een andere box, vermeld dit via het contact formulier, dan sturen we je een link waarmee je een proeftraining kan inplannen. Voor deze proeftraining rekenen we eenmalig €10, die we vervolgens verrekenen met je abonnementskosten, mocht je beslissen om lid te worden. 

Start nu met CrossFit

Wil je starten met CrossFit in Den Haag?
Meld je dan aan voor de CrossFit introductiecursus.
Voor eenmalig € 50 krijg je 5 trainingen
waarin wij je alles leren over CrossFit.