Beginnen met CrossFit in Den Haag

Wil je Beginnen met CrossFit in Den Haag?

Beginnen met CrossFit is niet moeilijk: als jij je inschrijft, doen wij de rest.

Introductiecursus CrossFit

De CrossFit introductiecursus bestaat uit 4 introductietrainingen waarin je meer leert over de visie en methodiek van CrossFit, de basis bewegingen van CrossFit en de basisprincipes van high intensity training. 

In de eerste 3 trainingen leer je de basisbewegingen van CrossFit en vertellen wij je meer over de filosofie achter CrossFit. In de laatste les behandelen we 4 veel voorkomende oefeningen waarmee je een voorproefje krijgt van de intensiteit van een CrossFit workout. Na het bijwonen van alle 4 de introductietrainingen kan je veilig meedoen aan een van onze trainingen en daarna beslissen of je lid wilt worden.

De CrossFit introductiecursus start elke 2 weken. De 4 introductietrainingen worden gegeven op dinsdagavond om 19:00 uur en vrijdagavond om 19:00 uur.

Enthousiast geworden? Schrijf je in met de bovenstaande knop. Selecteer de ‘rittenkaart intro’ en schrijf je in! De CrossFit introductiecursus kost eenmalig € 50. 

Boek een proefles

Heb je al CrossFit ervaring en getraind bij een andere box, of wil je liever eerst even proeven voordat je met de introductie cursus begint? Boek dan je proefles hier.

Start nu met CrossFit

Wil je starten met CrossFit in Den Haag?
Meld je dan aan voor de CrossFit introductiecursus.
Voor eenmalig € 50 krijg je 4 trainingen
waarin wij je alles leren over CrossFit.