Categories
CrossFit Coaches

Ruben Stapel

Ruben Stapel

“Wat je doelstelling ook is op het gebied van voeding of CrossFit, je kunt bij mij terecht.”

Over Ruben Stapel

CrossFit trainer, Personal trainer, Diëtist

In 2012 kwam ik voor het eerst in aanraking met CrossFit. Door mijn verleden bij defensie was ik niet onbekend met het trainen op hoge intensiteit dus ik was gelijk verkocht! Ik ben toen met een klein groepje begonnen met wat WOD’s, onder primitieve omstandigheden. Na mijn eerste CrossFit open in 2013 heb ik toen in hetzelfde jaar nog mijn CrossFit Level 1 gehaald en ben ik begonnen met het geven van trainingen. Tot op de dag van vandaag doe ik dat nog steeds met veel plezier.

Professionaliteit, integriteit en discipline staan bij mij hoog in het vaandel, als mens en als coach. Daarnaast ben ik afgestudeerd diëtist. Ik ben van mening dat een solide basis van goede voeding het fundament is waarop uitmuntende atletische prestaties worden gebouwd. Wat je doelstelling ook is op het gebied van voeding of CrossFit, je kunt bij mij terecht.

Opleidingen: HBO Bachelor of Health (Nutrition & Dietetics), CrossFit Level 1 & 2 Trainer, CrossFit Weightlifting Level 1 & 2 Trainer, CrossFit Powerlifting Trainer, CrossFit Competitors Trainer, CrossFit Scaling Course. 

Start nu met CrossFit

Wil je starten met CrossFit in Den Haag?
Meld je dan aan voor de CrossFit introductiecursus.
Voor eenmalig € 50 krijg je 5 trainingen
waarin wij je alles leren over CrossFit.