Recovery

Sneller en beter herstellen. We’ve got your back.

Anish Massagetherapie

Massages

Voor massages werken wij samen met Anish Massagetherapie. Eigenaar Anish te Riele is gediplomeerd masseuse en mobility coach bij CrossFit Ninja’s. Een massage zorgt voor een verbeterd spierherstel, voor lossere spieren en daardoor voor betere sportprestaties. Na een workout hopen in je spieren vocht en afvalstoffen op, dit herken je aan de spierpijn na je workout. Door sportmassage zorg je ervoor dat je spieren vocht en afvalstoffen afvoeren. en dat de kans op blessures sterk daalt. Wil je een afspraak maken voor een massage? Neem dan contact op met Anish via info@crossfitninjas.nl. 

Voedingsadvies

Ook voor voedingsadvies kan je terecht bij CrossFit Ninja’s. Binnen het team hebben we meerdere leefstijlcoaches, een personal hormonal profiler en een kwaliteitsgeregistreerde diëtist. Ongeacht je doelstelling hebben we voor iedereen een geschikt traject. Mocht je hier interesse in hebben, neem contact op met een van onze coaches of stuur ons een e-mail!

Supplementen

OrangeFit is onze partner als het gaat om kwalitatief hoogstaande eiwitten met een lekkere smaak. Orangefit wordt gebruikt door topsporters omdat de eiwitten goed opneembaar zijn. Uniek aan Orangefit is dat de eiwitten uit erwten komen. Hierdoor dus uitermate geschikt voor mensen met een koemelk allergie of iedereen die liever geen of wat minder zuivel nuttigt.

OrangeFit is de verkrijgen bij de balie voor €39,90 per kilo in de smaken Choco, Vanille, Aardbei en Mango/perzik